HIB_Logo
JeroenAnneleenLogo+
KLASSELSAGER+

Keukenprins(es)

Voor de keukenprins(essen) onder ons

 

Een smaakvol en vers bereid stukje vlees kan ook steeds zorgen voor een geslaagd feest.

Samen met uw vlees krijgt u de gepaste kruiding, alsook de optie voor een gepast sausje, passende groenten en aardappelgarnituur

 

Gebraadjes (klik hier):

 

1.Pure gebraden: Carré-gebraad, ribstuk, hespgebraad

2.Klassegebraad (met zongedr. tomaat, kaas en pesto)

3.Salsa verdi gebraad (met verse tuinkruiden)

4.Ardeens gebraad (licht gepekeld en gerookt)

 

Varkenskroontje Duroc d'Olives, varkenshaasje (gewoon of Duroc d'Olives), varkenshaasje van de chef, varkenswangetjes.

 

Rundsvlees (klik hier):

 

Rosbief, filet pure, filet mignon, biefstuk, Cöte à l'os, dunne lende, gerijpte côte à l'os 

 

Wild (klik hier):

 

Wilde eend: Geheel of de borst

Fazant: Geheel, filets, dijstukjes

Everzwijn: Filet, gebraadje, ragout

Haas: Geheel, rug, filets, bout

 

Gevogelte (klik hier):

 

-Parelhoen: geheel, filets

-Eend: borst, billen, geheel

-Kalkoen: geheel, uitgebeend, opgevuld, filets

 

Wild uit de Ardennen (klik hier):

 

Filet, hertenkroon, hertenrosbief, medaillon, ragout

 

Kalfsvlees (klik hier):

 

Kalfskotelet, kalfskroon, kalfslende, kalfssteak, kalfsgebraad

 

Lams (klik hier):

 

Filet, kroontje, kotelet, bout