Home

Gebraadjes

Feestgebraadjes Duroc d'olives varkensvlees

 

  • Pure gebraden: Carré-gebraad, ribstuk, hespegebraad.
  • Klassegebraad (met zongedroogde tomaten, kaas en pesto)
  • Salsa verdi gebraad (met verse tuinkruiden)
  • Ardeens gebraad (licht gepekeld en gerookt)

 

-Varkenskroontje duroc d'Olives, Varkenshaasje (gewoon of duroc d'Olives), Varkenshaasje van de chef, Varkenswangetjes.

 

Meer info prijs en/of bestellen, klik hier

Rundsvlees

Rosbief, filet pure, filet mignon, biefstuk, Côte à l'os, dunne lende. Gerijpte Côte à l'os (Rassen en aanbod raadplegen op de website)


Meer info prijs, rassen en aanbod, klik hier

Gevogelte

 

  • Parelhoen (geheel, filets, gevulde filetjes, bouten)
  • Eend (borst, billen, geheel)
  • Kalkoen (geheel, uitgebeend, opgevuld, filet)

 

Meer info prijs en/of bestellen, klik hier

Kalfsvlees

Kalfskotelet, kalfslende, kalfssteak, kalfsgebraad.

Meer info prijs en/of bestellen, klik hier

Lams

Filet, kroontje, kotelet, bout.

Meer info prijs en/of bestellen, klik hier