HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

Wild

Om wild van te worden!

Het is weer tijd voor gezellige avonden, koud buiten, lekker warm binnen.

Terwijl een heerlijk stoofpotje van wild op het fornuis of een stukje vlees bereiden.

 

Bij ons kun je het allemaal krijgen van vers uit de Ardennen tot bereide gerechten waar je niets meer hoeft aan te doen. Een degustatie van wild behoort ook tot de mogelijkheden, zo proef je verschillende soorten wild.

 

Klein wild:

 

-Haas: haas (geheel), hazenrugfilet (+geheel), 

-Fazant: fazanthen, Fazantenfilet, fazantenfilet gespekt, fazantenbout, fazantenborst

-Patrijs: geheel, gevuld

-Eend: filet van wilde eend

-Bosduif: geheel, bosduiffilet

 

Hertenvlees/Everzwijn:

 

Hert: Hertenkalffilet, hertenkroontje, filet van pure hert, hertenbiefsteak, gyros van hert, hertenragout, burger van hert, wildgehakt

Ree-biefsteak

 

Everzwijn: everzwijnfilet, everzwijnsteak, everzwijnragout

 

Traiteur in wild:

 

-Hertenkalffilet in wildsaus

-Hertenragout

-Fazantenfilet met spekjasje in wildsaus

-Bosduiffilet in grand veneur wijnsaus

-Everzwijnfilet in grand veneur wijnsaus

-Everzwijnragout

 

Groenten ideaal bij wild: 

Pastinaak, gele wortel, zoete aardappel en spruitjes/witloof/bloemkool en broccoli

 

Appel met veenbessen

 

Wildkalender, tips voor het bakken....