Home

Team

Evelien

Evelien

Ik ben er al bij vanaf dag 1.

Met veel plezier kom ik mijn zus en schoonbroer een handje helpen. Ik zorg er voor dat de machines in de winkel en het atelier er altijd netjes bijliggen, op zaterdag neem ik er ook de afwas bij. Voor verrassingsbroden en broodjesbuffetten ben je bij mij aan het juiste adres.

Naast mijn werk in de slagerij ben ik bezig in mijn serre en maak ik graag een fietstochtje.

 

Sedefka

Sedefka

Ik ben afkomstig van Bulgarije en sinds 2008 woonachtig te Gistel. Ik zorg voor de afwas, zie dat alles netjes is en spring ook wel eens bij in het atelier wanneer nodig.

De winkel poetsen behoort ook tot mijn taken.

Ik ben mama van een zoon, dochter en ondertussen ook al oma van twee kleindochters waar ik graag voor zorg en tijd mee doorbreng.

Jasmine

Jasmine

In het atelier zorg ik voor de panklare gerechten. Ik heb graag dat de toonbank er piekfijn bijligt en maak daar dan ook grondig mijn werk van. Ik bouwde voor mijn komst bij J&A elf jaar ervaring op in het 'thermea palace'.

Buiten mijn job ga ik al eens graag uit en kan ik ook genieten van gezellig thuis zijn met mijn man en zoontje.

Lindsay

Lindsay

Sinds oktober 2014 met veel plezier aan de slag bij J&A.

Naast 2 dagen hulp in de winkel of wanneer nodig zorg ik grotendeels voor de personeelsadministratie en werk ik mee aan het up-to-date houden van de website.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van gezellig samenzijn, een lekker etentje, een reisje en tracht ik eens op de fiets te springen voor een ferme toer.

Eveneens ben ik een trotse mama van een prachtige dochter!


Martine

Martine

Na jaren ervaring in de slagerij ben ik sinds 1 april 2016 het team komen vervoegen.

Samen met Anneleen vorm ik het vaste verkoopsteam, iedere dag met een glimlach en veel enthousiasme. Ik hou van orde en netheid op het werk, maar ook thuis.

Verder zijn lezen, uitstapjes maken, reizen en quality time met mijn fantastische dochter doorbrengen mijn favoriete bezigheden.

Alexander

Alexander

Ik ben een afgestudeerde slager en verloor mijn hart in de keuken.

Op een creatieve manier zorg ik voor een mooi assortiment aan bereide traiteur gerechten. In mijn vrije tijd ga ik geen enkele sportieve uitdaging uit de weg.

Eveneens verzorg ik in samenwerking met Klasseslager J&A de BBQ service aan huis voor allehande feestjes.

Axel

Axel

Ik ben slager en vlindertraiteur. Mijn taken bestaan uit het bereiden van gehakt, paté, grillworst, kippenwit... en de vele charcuterie producten afwerken.

Mijn grote hobby's en interesse's zijn vissen, schieten, basketbal, voetbal en verre reizen maken.

Eveneens heb ik een grote passie, nl. het kweken van groenten in mijn moestuin waaronder zeer pikante chilipepers.

 

Wendy

Wendy

Sinds september 2016 aan de slag bij J&A. Ik ben flexibel en grotendeels vind je mij terug in het atelier. 1 dag per week neem ik de afwas voor mijn rekening en wanneer nodig spring ik bij in de winkel.

Ik ben mama van drie kindjes.

Eveneens draag ik graag mijn steentje bij als vrijwilliger voor goede doelen.

Kris

Kris

Slager, kok en vleeswarenbereider van opleiding... Oostende voor Oudenburg ingeruild en gekozen voor het team van Jeroen en Anneleen, dit zowel voor de winkel als atelier.

Gemotiveerd  en enthousiast, zo begin ik graag mijn dag!

In mijn vrije tijd ben ik een gepassioneerd motorrijder.


Jeroen & Anneleen

Jeroen & Anneleen

Wij vullen de gaatjes op, we helpen wat wanneer we kunnen, nemen de telefoon op, zitten wat voor de computer, lopen wat van atelier naar winkel en terug,....

Wij zorgen voor het gezicht en de uitstraling van de winkel, ons team zorgt voor de perfecte inhoud.

Smakelijk

Jeroen & Anneleen

Vanhevel-Verheye

 

 

 

Missie

"Jeroen & Anneleen" wil de beste en meest vooruitstrevende slagerij uit de streek zijn. We willen het 'pure' laten primeren in de ambacht en smaak, en onze naam laten associëren met creativiteit en gezelligheid tijdens het thuistafelen.

Visie

Met creativiteit en ambacht brengen we de klant een 'puur' en smaakvol assortiment. De fond van ons team is dagelijkse focus naar groei en verbetering. Ons recept bestaat uit respect voor medewerker, klant, dier en milieu, met een heerlijke afkruiding van klantgerichtheid en innovatie.

"Jeroen & Anneleen"

 

Bedrijfswaarden Jeroen & Anneleen:
- Familiaal karakter
- Creativiteit
- Kwaliteit
- Durf
- Initiatief
- Respect
- Netheid
- Groei
- Winst

Afstoot-waarden:
- Oneerlijk
- Eigen belang
- Achterbaks
-Opschepperij