Home

Wild

Hert

Hert

Het hertevlees die wij aanbieden, is wild hert uit de regio van de Belgische, Franse of Duitse Ardennen.

We werken bewust samen met een grossier uit Wallonië, waar erkende jagers (jagers van wild- en natuurbeheer) hun geschoten wild inleveren en laten keuren door een veearts.

Hert:

- hertekroon

- Hertefilet

- Hertenbiefstuk

- Hertenragout

- Hertenburger

- Hertengehakt

Recepten voor hert

Everzwijn

Everzwijn

- everzwijnfilet
- everzwijnbout zonder been
- everzwijnragout

Claudia Allemeersch recpet: Everzwijnragout met verse pasta

Haas

Haas

- haas op z'n geheel 
- hazerug
- hazerugfilet
- hazebout

Jeroen Meus recept: Haas met rodewijnsaus

Fazant

Fazant

- fazanthen
- fazanthaan
- fazantbil
- fazantefilet
- fazantelever
- fazantefilt met vel

Jan Buytaert recept: Fazant met knolselderpurree en bospaddenstoelen

Patrijs

Patrijs  "ontbeend en opgevuld" (verkrijgbaar tot 15 november!)
- rode patrijs
- grijze patrijs

Piet Huysentruyt recept: Patrijs met frietjes

Bosduif

Bosduif

- bosduif
- bosduiffilet

Piet Huysentruyt recept: Duif met girolles en groentjes

Ander Wild

Wilde eend

- Wilde Eend

- Wilde eend ontbeend

- Wilde eendefilet

- Wilde eendebout

 

 

Wild konijn

-Wild konijn

! Tijdens het wildseizoen kan alle wild op bestelling (min. 2 dagen vooraf en ten laatste donderdagmiddag) verkregen worden.