HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

â la carte

Alles uiteraard ook te verkrijgen naar eigen keuze van aperitief tot speciallekes!!

 

Aperitief:

 

  • Kippenhaasje, aperitief-spies, spekfakkel, kippenbout-spies, grillworst-spies, witte worst-spies, zalm-spies

Gemarineerd op de BBQ:

 

  • Kalkoenlapje, kipfilet, kippenbout, kippensmuller, kalkoenhaasje, kippenvleugels, biefstuk, kruidensteak, spek, ribbetjes, kotelet, varkenssneetje, lamskotelet, lamskroontje, lamssneden, lamsfilet, parelhoenfilet

Worst op de BBQ:

 

  • BBQ-worst, chipolata, merguez, lamsmerguez, Italiaanse chipolata, Romeinse worstjes, witte worst, verse chorizo-worst

Saté op de BBQ:

 

  • Kippenbrochette, rundsbrochette, kippensmuller, balletjessaté, saté klassiek, scampibrochette, visbrochette, haasjesbrochette, lamssaté, beenhamspiesje, kalkoenspiesje, eendenborstsaté

Vis op de BBQ:

 

  • Visbrochette, scampibrochette, zalmpapilotte, vis-duo spies, papilotte van kabeljauw, mosseltjes, gamba met rozemarijn, forel met verse tuinkruiden, zalmfilet met tuinkruiden, kabeljauwfilet met pesto

Speciallekes!!

 

  • Gerijpte côte à l'os van verschillende rassen
  • Pluma of secreto Iberico
  • Varkenshaasje van de chef of verdi
  • Eendenborst
  • Pulled pork Duroc d' Olives
  • Spierflank
  • Presa gebraad
  • Picanha steak- longhaas
  • Ribstuk Chimichurri
  • Mini-Rack Duroc d'Olives
  • Beefribs- St Louis Rib
  • Gepekeld spek