HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

Keukenprins(es)

Voor de keukenprins(essen) onder ons

 

Een smaakvol en vers bereid stukje vlees kan ook steeds zorgen voor een geslaagd feest.

Samen met uw vlees krijgt u de gepaste kruiding, alsook de optie voor een gepast sausje, passende groenten en aardappelgarnituur

 

Feestgebraadjes:

 

1.Pure gebraden: Carré-gebraad, ribstuk, hespgebraad

2.Klassegebraad (met zongedr. tomaat, kaas en pesto)

3.Salsa verdi gebraad (met verse tuinkruiden)

4.Ardeens gebraad (licht gepekeld en gerookt)

 

Varkenskroontje Duroc d'Olives, verkenshaasje (gewoon of Duroc d'Olives), varkenshaasje van de chef, varkenswangetjes.

 

Rundsvlees:

 

Rosbief, filet pure, filet mignon, biefstuk, Cöte à l'os, dunne lende, gerijpte cöte à l'os 

 

Wild:

 

-Wilde eend: geheel of de borst

-Fazant: geheel, flets, dijstukjes

-Everzwijn: filet, ebraadje, ragout

-Haas: geheel, rug, filets, bout

 

Gevogelte:

 

-Parelhoen: geheel, filets

-Eend: borst, billen, geheel

-Kalkoen: geheel, uitgebeend, opgevuld, filets

 

Wild hert uit de Ardennen:

 

Filet, hertenkroon, hertenrosbief, medaillon, ragout

 

Kalfsvlees:

 

Kalfskotelet, kalfskroon, kalfslende, kalfssteak, kalfsgebraad

 

Lams:

 

Filet, kroontje, kotelet, bout