HIB_Logo
JeroenAnneleenLogo+
KLASSELSAGER+

Duroc d'Olives varkensvlees

DUROC D'OLIVES varkensvlees

 

De smaak en sappigheid wordt bekomen dankzij het gebruik van pure grondstoffen (zoals tarwe, gerst, mais, en soja). Als bron voor vetstoffen krijgen DUROC D'OLIVES varkens olijfolie.

Olijfolie wordt in de medische wereld geprezen omwille van zijn gezonde vetzuursamenstelling. Het gebruik van olijfolie in het dagelijkse rantsoen heeft een rechtstreekse invloed op de gezondheid van de consument en een positief effect op  hart- en bloedvaten.

DUROC D'OLIVES varkensvlees is van Belgische bodem en voldoet aan de strengste normen inzake voedersamenstelling, rassenkeuze, traceerbaarheid, bioveiligheid, gezondheidsmanagement  en het dierenwelzijn.

DUROC D'OLIVES op het bord onderscheid zich door de smaak, sappigheid en het mooi bruin bakken.

 

Charcuterie van Duroc d'Olives

 

Als ambachtelijke slagerij bereiden we van dit stukje duroc d'Olives-vlees natuurlijk ook heerlijke charcuterie.

 

Onze toppers hierin zijn:

 

Beenham duroc d'Olives

Ovenspek duroc d'Olives

Gerookte bacon duroc d'Olives

Mosterdspek van duroc d'Olives

Nootham duroc d'Olives

Boerepaté duroc d'Olives

Hespgebraad met dragon

Droge worstjes duroc d'Olives

Gedroogde ham duroc d'Olives

Salami duroc d'Olives (externe productie)