HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

Hoofdgerechten

Eindejaarssuggesties

 

-Gevulde kalkoenfilet met kalkoengehakt in boschampignonsaus €8,75/p

-Parelhoenfilet in jagersaus of vruchtensaus €15,20/p

-Hertenkalffilet in wildsaus €18,60/p

-Hertenragout €15,25/p

-Everzwijnsteak in jachtsaus €13,35/p

-Eendeborstfilet in portosaus €13,25/p

-Fazantenfilet in wildsaus €15,75/p

 

 

Klassiekers

 

-Kipfilet in honingmosterdsaus €7,25/p

-Kalkoenfilet in archiduc €8,25/p

-Varkenshaasje in pepersaus of archiducsaus €10,25/p

-Rundstong in madeirasaus €9,75/p

-Beenham Duroc d'Olives in pepersaus of stroganoff €9,75/p

-Ardeens gebraad Duroc d'Olives in jagersaus €9,50/p

-Kalkoenorloffgebraad in kruidenkaassaus €9,75/p

 

Visgerechten

 

-Zalmfilet gevuld met verse tuinkruiden in garnaalsaus €12,25/p

-Kabeljauwfilet op vel gebakken met witte wijnsaus €14,35/p

-Scampi diabolique €21,35/p

-Vispannetje €14,10/p