HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

BBQ Côte à l'os

Inhoud:

 

  • Bbq-vleugeltje
  • Aperitiefspiesje

 

  • C'ôte à l'os 600-700gr (incl. been)/2pers.
 

Inclusief

  • Koud groentenbuffet

Keuze uit:

 

-Classic style:

Boontjessalade, bloemkool en broccoli, wortel-koolsalade, slamix, tomaat.

 

of

 

-New style:

Slaatje van gemengde rauwe groenten, griekse pasta, waldorfsalade, trio van kool, quinoa-salade.

 

  • Rozemarijnpatajes of aardappelsalade
  • Bearnaise en/of pepersaus
€18/p. (Vanaf 4 pers.)
 

Hoe bak ik een Côte à l'os?

 

Gaar de côte à l'os een uur in de oven op 60 à 70°C,  hierdoor wordt je vlees mooi warm binnenin en worden de sappen geboden.

Haal uit de oven en bestrooi het vlees met grof zeezout (best met rooksmaak). (ev. peper)

Schroei beide kanten goed dicht op de BBQ (2 à 3 min per zijde en niet rechtstreeks op de vlammen) (BBQ voldoende warm!)

Laat nog 2 minuutjes rusten

Ontbeen en snij het vlees in repen. bestrooi nogmaals met een weinig grof zeezout. (ev. peper)

 

Smakelijk