HIB_Logo
JeroenAnneleenLogo+
KLASSELSAGER+

Warm buffet

Warm buffet (Enkel mogelijk in the Butcher's loft)

 

Werkwijze:   Op een buffet worden de shafing-dishers  (verwarmingselementen) geplaatst  met uw gewenste maaltijd(en).

De gasten kunnen dan aanschuiven aan het buffet.

 

Hieronder vind u een voorstel van een buffet:

a) Keuze uit 3 hoofdgerechten

 

 ( Vanaf 10personen mogelijk)

                     

  • Varkenshaasje stroganoff / archiduc of pepersaus
  • Kalkoen Archiduc
  • Ardeens gebraad in jagersaus
  • Beenham in pepersaus
  • Orloffgebraad in kaassaus
  • Kalkoenorloff op Italiaanse wijze
  • Parelhoenfilet in rode vruchtensaus
  • Kipfilet van de chef in honing-mosterdsaus
  • Vispannetje
  • enz...

 

           b) Assortiment warme groenten:

                      1) Klassieke:   - Wortel en erwt, bloemkoolroosjes, boontjes

                                             witloof in spek, broccoliroosjes.

                  of  2) Moderne: Een leuke mix verschillende seizoensgroenten.                      

             c)  Aardappelgarnituur:  (Keuze uit 2 soorten)

                         - Aardappelpuree

                         - Gratin dauphinois

                         - Bakpatatjes

                         - Krielpatatjes in de schil met zeezout en peterselie

 

De totaalprijs van dit buffet:

  €21,50/pers.  incl borden, bestek, servet en afwas.

 

De voorstellen van de hoofdgerechten is om u een idee te geven wat kan.   We kunnen in samenspraak nog ander soorten voorstellen:

vb: wild, eend, parelhoen,.....