HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

Warm buffet

Warm buffet (Niet mogelijk tijdens de eindejaarsfeesten)

 

Bij "warm buffet"  wordt verstaan dat we warme maaltijden leveren.

 

Werkwijze:   Op een tafel worden de shafing-dishers  (verwarmingselementen) geplaatst  met uw gewenste maaltijd(en).

De gasten kunnen dan aanschuiven aan het buffet.

 

Hieronder vind u een voorstel van een buffet:

a) Keuze uit 3 hoofdgerechten

 

  (Indien minder dan 15personen raden we aan om slechts 2 hoofgerechten te kiezen)

                     

  • Varkenshaasje stroganoff / archiduc of pepersaus
  • Kalkoen Archiduc
  • Ardeens gebraad in jagersaus
  • Beenham in pepersaus
  • Orloffgebraad in kaassaus
  • Kalkoenorloff op Italiaanse wijze
  • Parelhoenfilet in rode vruchtensaus
  • Kipfilet van de chef in honing-mosterdsaus
  • Vispannetje
  • enz...

 

           b) Assortiment warme groenten:

                      1) Klassieke:   - Wortel en erwt, bloemkoolroosjes, boontjes

                                             witloof in spek, broccoliroosjes.

                  of  2) Moderne: Een leuke mix verschillende seizoensgroenten.                      

             c)  Aardappelgarnituur:  (Keuze uit 2 soorten)

                         - Aardappelpuree

                         - Gratin dauphinois

                         - Bakpatatjes

                         - Krielpatatjes in de schil met zeezout en peterselie

 

De totaalprijs van dit buffet:

Warm geleverd  (en alles mag ongewassen teruggebracht worden

1)  17,50/pers. (binnen 20km)

  2)  +  50 Forfait-bedrag

 

De voorstellen van de hoofdgerechten is om u een idee te geven wat kan.   We kunnen in samenspraak nog ander soorten voorstellen:

vb: kerstkalkoen of wild, eend, parelhoen,..... 

 

Bijkomende materialen

- Borden en bestek:   € 1,25/set.