HIB_Logo
JeroenAnneleenLogo+
KLASSELSAGER+

Warm buffet

Warm buffet (Enkel mogelijk in the Butcher's loft)

 

Werkwijze: In buffetvorm worden de gewenste gerechten geplaatst in een bain-marie

De gasten kunnen dan aanschuiven aan het buffet en zelf kiezen.

 

Hieronder vind u een voorstel van een buffet:

a) Keuze uit 3 hoofdgerechten

 

 ( Vanaf 15 personen mogelijk)

                     

  • Varkenshaasje stroganoff / archiduc of pepersaus
  • Kalkoen Archiduc
  • Ardeens gebraad in jagersaus
  • Beenham in pepersaus
  • Orloffgebraad in kaassaus
  • Kalkoenorloff op Italiaanse wijze
  • Parelhoenfilet in rode vruchtensaus
  • Kipfilet in honing-mosterdsaus
  • Vispannetje
  • enz...

 b) Assortiment warme groenten:

 

  1. Klassieke: wortel en erwt, bloemkoolroosjes, boontjes, witloof in spek en broccoliroosjes.
  2. Moderne: Een leuke mix van verschillende seizoensgroenten.

 

c) Aardappelgarnituur:  (Keuze uit 2 soorten)

 

  1. Aardappelpuree
  2. Gratin dauphinois
  3. Bakpatatjes
  4. Krielpatatjes in de schil met zeezout en peterselie
  5. Kroketten/frieten (zelf te bakken)

 

De voorstellen van de hoofdgerechten is om u een idee te geven van wat kan. We kunnen in samenspraak nog andere soorten voorstellen. (Dit kan een meerprijs geven)

vb: wild, eend, parelhoen,..... 

 

 

Prijs €20,50/p