Inhoud:
Inclusief
Rozemarijnpatajes, aardappelsalade of lentepasta
Bearnaise en/of pepersaus
Gaar de côte à l'os een uur in de oven op 60 à 70°C, hierdoor wordt je vlees mooi warm binnenin en worden de sappen geboden.
Haal uit de oven en bestrooi het vlees met grof zeezout (best met rooksmaak). (ev. peper)
Schroei beide kanten goed dicht op de BBQ (2 à 3 min per zijde en niet rechtstreeks op de vlammen) (BBQ voldoende warm!)
Laat nog 2 minuutjes rusten
Ontbeen en snij het vlees in repen. bestrooi nogmaals met een weinig grof zeezout. (ev. peper)
Smakelijk
GESLOTEN
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 17.30u
8.00u tot 16.30u
8.00u tot 12.30u
copyright © cdesign.be