HIB_Logo
JeroenAnneleenLogo+
KLASSELSAGER+

BBQ Côte à l'os

Inhoud:

 

  • C'ôte à l'os 450-500gr Wit-Blauw niet gerijpt (incl. been)/pers.
 

Inclusief

 

Koud groentenbuffet
 
Trio van koolsalade, slamix, bloemkool met vinaigrette, groentensalade en boontjes-tomatensalade.

 

Rozemarijnpatajes, aardappelsalade of lentepasta

 

Bearnaise en/of pepersaus

 

€20,50/p. (Vanaf 4 pers.)
 

Hoe bak ik een Côte à l'os?

 

Gaar de côte à l'os een uur in de oven op 60 à 70°C,  hierdoor wordt je vlees mooi warm binnenin en worden de sappen geboden.

Haal uit de oven en bestrooi het vlees met grof zeezout (best met rooksmaak). (ev. peper)

Schroei beide kanten goed dicht op de BBQ (2 à 3 min per zijde en niet rechtstreeks op de vlammen) (BBQ voldoende warm!)

Laat nog 2 minuutjes rusten

Ontbeen en snij het vlees in repen. bestrooi nogmaals met een weinig grof zeezout. (ev. peper)

 

Smakelijk