HIB_Logo.svg
JeroenAnneleenLogo+.svg
KLASSELSAGER+.svg

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vis:

 

  • Zalmfilet gevuld met verse tuinkruiden in garnaalsaus €12,25/p
  • Kabeljauwfilet op vel gebakken met witte wijnsaus €14,35/p
  • Vispannetje €14,10/p

Hoofdgerechten met vlees:

 

  • Traaggegaard kipfilet in honingmosterdsaus €6,75/p 
  • Kalkoenfilet in archiduc €7,50/p 
  • Varkenshaasje in pepersaus, archiducsaus €9,90/p 
  • Konijnebout in ajuin-thijmsaus €8,55/p
  • Ardeens gebraad duroc d'Olives in jagersaus €8,50/p
  • Parelhoenfilet in jagersaus of vruchtensaus €14,40/p
  • Eendeborstfilet met portosaus €12,25/p

Iemand geen vlees:

 

Tarwe-kikkererwt chunck in bospaddestoelensaus €10,75/p

....

Aardappelgarnituur:

 

  • Aardappelkroketten (6à7/pers) €0,30/st
  • Gegratineerde patatjes €2,10/p
  • Gratinpatatjes met spekjes €2,10/p
  • Krieltjes in de schil met rozemarijn €1,90/p
  • Wedges van zoete aardappel €2,50/p
  • Gevulde patat €2,75/p
  • Pureepatatjes €1,60/p
  • Bakpatatjes €1,90/p
  • Aardappelsalade (koud) €1,75/p

Koud groentenassortiment  €5,20/p

 

>Classic style:

 

Boontjessalade, bloemkool en broccoli, wortel-koolsalade, slamix, tomaat.

 

Of                                                                                         

 

>New style:

 

Slaatje van gemengde rauwe groenten, pasta gegrilde groenten, waldorfsalade, trio van kool, quinoa-salade.

 

 

Warm groentenassortiment

 

>Classic style:  €5,20/p

 

Wortel en erwten, boontjes met spek, gebakken witloof, bloemkool en broccoli

 

>Bij vis: €4,25/p

 

Worteltjes, prei en broccoli

 

>Bij rood vlees: €4,75/p

 

Worteltjes, champignons, witloof en boontjes met spek en ui

 

>Bij wit vlees: €4,25/p

 

Wortel, witloof, boontjes met spek en ui

 

>Bij wild: €5,00/p

 

Vergeten groenten, witloof en bloemkool

 

 

Appel met veenbessen                                            €2,50/stuk

Eindejaarssuggesties

 

-Gevulde kalkoenfilet met kalkoengehakt in boschampignonsaus €8,75/p

-Parelhoenfilet in jagersaus of vruchtensaus €15,20/p

-Hertenkalffilet in wildsaus €18,60/p

-Hertenragout €15,25/p

-Everzwijnsteak in jachtsaus €13,35/p

-Eendeborstfilet in portosaus €13,25/p

-Fazantenfilet in wildsaus €15,75/p

 

 

Klassiekers

 

-Kipfilet in honingmosterdsaus €7,25/p

-Kalkoenfilet in archiduc €8,25/p

-Varkenshaasje in pepersaus of archiducsaus €10,25/p

-Rundstong in madeirasaus €9,75/p

-Beenham Duroc d'Olives in pepersaus of stroganoff €9,75/p

-Ardeens gebraad Duroc d'Olives in jagersaus €9,50/p

-Kalkoenorloffgebraad in kruidenkaassaus €9,75/p

 

Visgerechten

 

-Zalmfilet gevuld met verse tuinkruiden in garnaalsaus €12,25/p

-Kabeljauwfilet op vel gebakken met witte wijnsaus €14,35/p

-Scampi diabolique €21,35/p

-Vispannetje €14,10/p