Voor de keukenprins(essen) onder ons
Een smaakvol en vers bereid stukje vlees kan ook steeds zorgen voor een geslaagd feest.
Samen met uw vlees krijgt u de gepaste kruiding, alsook de optie voor een gepast sausje, passende groenten en aardappelgarnituur
1.Pure gebraden: Carré-gebraad, ribstuk, hespgebraad
2.Klassegebraad (met zongedr. tomaat, kaas en pesto)
3.Salsa verdi gebraad (met verse tuinkruiden)
4.Ardeens gebraad (licht gepekeld en gerookt)
Varkenskroontje Duroc d'Olives, varkenshaasje (gewoon of Duroc d'Olives), varkenshaasje van de chef, varkenswangetjes.
Rosbief, filet pure, filet mignon, biefstuk, Cöte à l'os, dunne lende, gerijpte côte à l'os
-Parelhoen: geheel, filets
-Eend: borst, billen, geheel
-Kalkoen: geheel, uitgebeend, opgevuld, filets
Kalfskotelet, kalfskroon, kalfslende, kalfssteak, kalfsgebraad
Filet, kroontje, kotelet, bout
GESLOTEN
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 18.30u
8.00u tot 17.30u
8.00u tot 16.30u
8.00u tot 12.30u
copyright © cdesign.be